Pénz ami nem boldogít.! Neked van elég pénzed?

Pénz ami nem boldogít.

Ezt a bejegyzést azért írom mert nagyon sokan panaszkodnak, hogy nincs elég pénzük. Dolgoznak a munkahelyükön szorgalmasan és még sincs elég pénzük.

 

Valóban így van, hogy a pénz nem boldogít, de be kell látni, hogy ha nincs akkor bizony a boldogtalanság is jelentkezik. Nem boldogít de kell, hogy legyen elég pénz, különben nem jut arra amire szeretnénk.

Nagyon sokáig én is úgy gondoltam, hogy a pénz nem boldogít de ha nincs akkor boldogtalan vagyok. Tehát arra jutottam, hogy több pénzt kell teremtenem.

Igen ám de hogyan?

Annak idején nagyon kevés pénzem volt éppen csak a létfenntartásomat tudtam fedezni. Mivel több évig nem volt munkahelyem vagy is csak néha volt, akkor is meghatározott ideig. Nehéz körülmények között éltem.

Akkoriban megtapasztaltam a pénz nélküliséget. Alkalmi munkákból éltem és alig tudtam annyi pénzt össze gürcölni, hogy a létfenntartásomat fedezze. Mivel albérletbe laktam először azt kellett kifizetnem utána a rezsit és nagyon kevés pénzem maradt az ellátásomra, gondolok itt az élelmiszerre, ruhára, cipőre stb. A ruházkodás és a cipó vásárlás az mindig elmaradt mert nem jutott rá pénz.

Ekkor gondoltam keresek valami kiegészítő jövedelmet, hogy könnyebb legyen az életem. Mivel a vállatoknál csak rövid ideig volt lehetőség dolgozni, láttam, hogy abból ha megint elhelyezkedek nem lesz akkora jövedelmem amit én szeretnék. Azért továbbra is kerestem hát ha találok egy olyan céget ahol esetleg hosszabb ideig tudok dolgozni.

Ekkor el határoztam, hogy az interneten fogok egy kis kiegészítő jövedelmet keresni. Megtanultam a számítógép kezelését és keresgéltem az internetes lehetőségek között. Olyan sok lehetőséget találtam, hogy választani sem volt könnyű. Sokáig nem is mertem bele fogni. Azután még is elkezdtem egy lehetőséget amiben azt ígérték, hogy akár 3000000 ft-ot is kereshetek. El kell végezni egy tanfolyamot és utána akár 300000 ft-ot is kereshetek.

 

Oké mondom akkor elvégzem és keresek pénzt, nem gondoltam mindjárt a 300000 ft-ra csak egy kis jövedelem kiegészítésre. Nem ingyen volt a tanfolyam, minden hónapban fizetni kellett 6 hónapon keresztül de kifizettem és elvégeztem. Úgy tudtam elvégezni, hogy még kevesebbet költöttem élelmiszerre, hogy betudjam fizetni a tanfolyam költséget.

Ekkor még nem volt munkahelyem de szorgalmasan kerestem mert ugye munkahely nélkül nem lehet élni. Ez volt a gondolatom akkor.

Mára már ez a gondolat megváltozott.

A tanfolyamon sok mindent megtanultam az internetes munkákkal kapcsolatban. Viszont azért, hogy elvégeztem a tanfolyamot még nem kerestem egy huncut vasat sem. A tanfolyamon tanultakkal a fejemben elkezdtem keresni a lehetőséget amivel most már pénzt is tudok keresni.

Több lehetőséget kipróbáltam a kiegészítő jövedelem reményében, de sajnos egyik lehetőség sem hozott jövedelmet. Mindegyik csak vitte a pénzt, mindenhová csak befizettem mert azt ígérték, hogy pár hónap után sokat lehet majd kivenni. Mire a kifizetésre került a sor akkorra sorban szűntek meg a cégek.

Így aztán még nehezebb helyzetbe kerültem.

A sok kudarc után már meg fordult a fejembe, hogy feladom és abba hagyom az interneten való pénz keresést, de mindig tovább mentem és tovább keresgéltem. Már szinte megrögzött internetes munka kereső lettem. Azt gondolta az lehetetlen, hogy nem lehet pénzt keresni az interneten, mikor látom másoknak megy a pénz keresés.

Láttam pár sikeres embert és azt mondtam ha ők tudnak keresni akkor én miért nem.
Itt van egy olyan dolog amit én nem tudok és biztos, hogy azért nem tudok pénzt keresni. Jól is gondoltam. Tovább keresve a lehetőséget feliratkoztam több hírlevélre, hogy megtaláljam, miért nem tudok pénzt keresni az interneten.

Jöttek a levelek és naponta 1-2 órát azzal töltöttem, hogy olvastam a leveleket kerestem azt az információt amiből megtudom miért nem keresek én pénzt az interneten. Rá is találtam az egyik levélben azt írták, hogy keress pénzt blogolással. Akkor még fogalmam sem volt mi az a blogolás de azért elkezdtem. Ráadásul minimális 25$ költséggel lehetett indítani és a mai napig nem változott.

Beregisztráltam és jött a levél, hogy a magyar nyelvű támogató oldalra is regisztráljak be, mivel angol nyelvű a rendszer. Itt segítséget nyújtanak az üzlet működéséhez magyar nyelven. Ez még csak a kezdet volt. A továbbiakban minden segítséget megkaptam, hogy megtanuljam az interneten hogyan kell pénzt keresni. Megtanultam a folyamatot amivel valóban pénzt lehet keresni. Megtanultam milyen eszközöket használjak, hogy valóban pénzt tudjak keresni.

Valóban keresek is pénzt amióta a Skyway üzletet csinálom.

Olyan tudásanyaggal rendelkezem amire minden hálózatépítőnek szüksége van, hogy sikeres legyen az interneten. Megtaláltam azt az üzletet amivel hamarosan elérem az anyagi függetlenségemet. Már azt elértem amiért elkezdtem az interneten keresgélni, kiegészítő jövedelmem van belőle. Itt nincs vége mert most már napról napra növekszik a bevételem.

Ha még nem keresel pénzt az interneten vagy keveset keresel, akkor itt az ideje egy jól fizető üzletet elkezdened!

Csatlakozz hozzám és megmutatom hogyan keress valóban pénzt az internet segítségével! Csatlakozáshoz kattints ide!

Amennyiben csak további információra van szükséged Kattints ide!

Bármi kérdésed van vedd fel velem a kapcsolatot!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük