Siker recept avagy hogyan legyünk sikeresek

Siker recept avagy hogyan legyünk sikeresek

3 éve foglalkozok marketinggel, hálózatos marketinggel affiliate programokkal. Mindenkinek más a siker receptje, nincs két egyforma sikerrecept ha belegondolunk. Én az előző üzleteimben nem értem el igazán átütő sikert sőt mondhatom, hogy egyáltalán nem értem el sikert.

Az első üzletemet még offline kezdtem, meghívtak egy szemináriumra. Ott legalább 1000 ember volt jelen és beszéltek többen, hogy hogyan lettek ők sikeresek. Tátott szájjal hallgattam az előadókat. Olyan dolgokat hallottam amit addig soha nem. Az a légkör leírhatatlan. Csak az tudja aki részt vett ilyen szemináriumon. Több száz sikeres ember között lenni és hallgatni őket.

Siker recept

Akkor eldöntöttem, hogy én is megcsinálom én is olyan sikeres leszek mint akik ott beszéltek. El is képzeltem magam, hogy majd amikor én fogok szemináriumokon beszélni. Ott hallottam először, hogy olvassak, de hát mondom én olvasok, de siker könyveket olvassak és hallgassam sikeres emberek történetét. Úgy is tettem ahogy mondták de ennek ellenére abból az üzletből egy fillért sem kerestem.

Vissza gondolva azért volt mert nem azt tettem amit mondtak. Nem azt csináltam, mindig más gondolatok voltak a fejemben, hogy én nem vagyok olyan helyzetbe mint ők, nem jókor vagyok ott. Azért mert nekem a sikeres emberekről az volt a gondolatom, hogy ők jókor voltak jó helyen szerencséjük volt meg hasonló dolgok. Pedig vissza gondolva ez nem így van.

Aztán folytattam egy másik üzletben másik cégnél ott is tanultam csináltam szorgalmasan de nem lettem ott sem sikeres. Azt is abba hagytam mert egy huncut vasat sem kerestem vele.
Ezután jött a következő üzlet ez egy termékes üzlet volt és napi fogyasztási termék volt de ebben sem kerestem egy vasat sem. Egyszerűen nem tudtam csatlakoztatni senkit pedig az összes ismerősömet megkerestem sőt a szomszédokat is. Most már tudom, hogy nem mindenkinek kell megmutatni az üzletemet vagy termékemet, mert semmivel sem leszek előbbre velük, mivel őket nem érdekli.

Pedig azt mondják, hogy a nagy számok törvénye érvényesül. Lehet, hogy érvényesül valahol de itt nem érvényesültem vele. Nem is beszélve arról, hogy rengeteg időmbe és költségembe kerültek mire mindenkit megkerestem felhívtam. Rengeteg pénzembe került egy, egy üzlet mert magas induló költséggel lehetett csak elkezdeni és azt minden üzletben el is buktam, mivel senkit nem tudtam csatlakoztatni az üzletemhez.

Ennek most vége lett mert nem kell többé utazgatnom és telefonálgatnom.

Siker recept

2014 áprilisában találkoztam azzal az üzlettel amivel végre sikert tudtam elérni, és folyamatosan növekszik már a bevételem az az jó irányba haladok. Nevetségesen alacsony indulási költséggel 25$ ellehet indítani. Ezért a 25$-ért egy kész blogfelületet kap mindenki csak be kell állítani neki és már dolgozhat is. Akár egy két héten belül jövedelme lehet belőle. Nem beszélve arról, hogy egy átfogó oktatást is kap.

Itt megint elgondolkodtam miért lettem most sikeres és eddig a többi üzlettel miért nem. Hát csupán azért mert eldöntöttem, hogy most mindent úgy csinálok ahogyan mondják mutatják. Ennek eredményeképpen én is sikereket érek el, mint ahogyan azok akiktől tanulok. El is döntöttem, hogy ezen túl mindig azt csinálom amit mondanak mutatnak.

Van olyan amikor még mindig azt gondolom, hogy tudom mit kell csinálni de hamar észre veszem, hogy nem azt csinálom amit mutattak és már vissza is terelem magam a helyes irányba. Volt olyan, hogy azt vettem észre nem úgy jönnek a feliratkozók ahogyan eddig, hát persze mert nem úgy csináltam meg egy elkapó oldalt ahogy a videóban mutatták.

Viszont átalakítottam ahogyan mutatták és ismét működik ahogy kell.

Egy szónak is száz a vége lehet itt mindenkinek csinálni ahogy akarja, de ha nem tudja akkor bizony nem lesz sikeres. Mint ahogy én sem voltam sikeres, amíg meg nem tanultam. Az sem mindegy azért, hogy kitől tanulja meg mert én a legjobbaktól tanulok akik már évek óta top keresők.

Ha sikeres akar lenni valaki akkor meg kell, hogy tanulja.
Ebben tudok én és az Empower Network segíteni.
Első lépésként az értékesítési csatornát kell elkészíteni.

Nem jó lenne már neked is sikeresnek lenned?

Ugye, hogy igen!

Na akkor csatlakozz most, és megmutatom hogyan kell elindulni a sikerhez vezető úton!

Vagy keress meg és megbeszéljük hogyan a legjobb neked elindulni.

Siker recept

A folytatáshoz iratkozz fel az alábbi űrlapot kitöltve és küldd el.

[grwebform url=”http://app.getresponse.com/view_webform.js?wid=10066205&u=5N8j” css=”on”/]
>>Kattints IDE, ha készen állsz a vásárlásra!<<

A regisztrációhoz videós segítséget itt kapsz>>

CZJ_5614-retusalt-alairt-02

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük