A hálózatépítés új formulája Online értékesítés hatékonyan

A hálózatépítés új formulája Online értékesítés hatékonyan

Ezt a bejegyzést azért írom mert a hagyományos módszerek nem igazán működnek 2015-ben sőt már 2014-ben sem igazán működtek. Nem azt mondom, hogy egyáltalán nem, de nem igazán.

 

A hálózatépítés egy új szakma, és aki megtanulja az átlagon felüli eredményt érhet el.
Ahhoz, hogy az interneten sikeresen tudjunk eladni meg kell ismerni egy folyamatot. Az a folyamatot amivel már nagyon sokan átlagon felüli jövedelmet értek el. Ennek a folyamatnak az egyik mozgató rugója az értékesítési tölcsér.

Ahhoz, hogy egy értékesítési tölcsért elkészíts különböző marketing eszközökre van szükségünk.

Először arról beszéljünk mi is az az értékesítési tölcsér?

Az értékesítési tölcsér nem más mit egy szűrő. Tehát, hogy csak azok az emberek iratkozzanak fel akiket érdekel az adott dolog. Az értékesítési tölcsér alap feltétele egy blog.

Blogot többféleképpen üzemeltethetünk, pl: ingyenes blog felületen, bérelt blog felületen, vagy saját telepített blogot készítünk. Az ingyenes blogfelületet nem ajánlom senkinek mert bár mikor letörölhetik a tartalmat róla mindenféle értesítés nélkül, akkor elveszett a sok munkánk, és még tele vannak reklámmal is. Ezért mindenképpen vagy bérelt blog felületet javaslok vagy saját blogot.

A bérelt blogfelületet azoknak javaslom akik nem akarnak tárhelyet bérelni és a blogplatform feltöltésével nem akarnak bajlódni. Mert ugye azt meg is kell tanulni. A bérelt blogplatformot pedig csak be kell állítani és utána semmi más dolgunk nincs csak tartalommal feltölteni.

Az egyik legmegbízhatóbb blogplatform az Empower Network által biztosított kalatu blogrendszer amit én is használok. Havi 25$ a díja és tovább értékesítve még jutalékot is fizet. A beállításához magyar nyelvű videók állnak rendelkezésre a vásárlás után.

Azoknak akik saját blogot akarnak használni és saját tárhelyre feltelepíteni azoknak a wordpress alapú minőségi blogrendszert ajánlom. Itt viszont tárhelyet kell bérelni, meg kell tanulni a telepítését beállítását és a karbantartását. Azoknak ajánlom akik hajlandóak megtanulni ezeket a dolgokat.
Ehhez segítséget itt tudok nyújtani.

Amint kiválasztottuk melyik blog felületet használjuk ezután jöhet a blogolás napi szinten. Nagyon fontos, hogy a blogunkra feliratkozó űrlapot is elhelyezzünk, hogy a látogatók fel tudjanak iratkozni a további információkért. Ez is szerves része az értékesítési tölcsérünknek.

Készítenünk kell elkapó oldalakat erre meg is van a megfelelő elkapó oldal készítő a Landingpagemonkey. Megvásárlás után a használatához magyar nyelvű videó segítség érhető el.
Hasonló oldalakat tudsz készíteni nézd meg kattints ide!

Tehát el is készült az értékesítési tölcsérünk.
Valahogy így néz ki.

hálózatépítés

Amint látható a forgalom van legfelül most erről beszélek.
Tehát meg van a blogunk napi szinten blogolunk rajta most már csak forgalmat kell irányítani a blogunkra mert forgalom nélkül nem lesznek feliratkozók és vásárlók. Mert ugye a feliratkozókból lesznek később a vásárlók.

Forgalmat többféleképpen lehet irányítani a blogunkra. Vannak az ingyenes forgalom és vannak a fizetős forgalom.

Az ingyenes forgalom generálás pl: a közösségi oldalakon megosztás vagy a google oldalunkon a megosztás.
A fizetős forgalom nem más mint a fizetett hirdetések mint pl: a google adwords, vagy a facebook fizetett hirdetések, vagy az etartget fizetett hirdetések.

Na már most ugye az lenne a legjobb ha az ingyenes forgalommal tudnánk elérni, hogy a blogunk látogatott legyen. Ez is megoldható de ez egy kicsit hosszabb ideig tart. Mivel nap mint nap írjuk a blogokat így a google és más keresők felfigyelnek a blogunkra és rangsorolja. Azt szeretnénk ha bizonyos kulcs szavakra a google első oldalára kerüljünk mert akkor nagy valószínűséggel ránk is fognak kattintani. Mivel a keresőkben a 2. oldalra már nem igazán mennek át a látogatók ha nem találja az első oldalon már írja is be a másik kulcs szót.

hálózatépítés

Ingyenes forgalom lehet még a facebook csoportokban való megosztás viszont ez nem annyira hatékony meg ha nagyon sűrűn megosztjuk a facebook még le is tilthat bennünket. Ezért csak óvatosan a facebook megosztással. Vannak különböző programok amikkel meglehet osztani automatikusan, valamint egy olyan eszköz ami ha megosztasz valamilyen cikket akkor oda teszi a te hirdetésedet is.
Ezek mind, mind az ingyenes forgalom generálást segítik elő.

A fizetős forgalom generálásról egy külön bejegyzésben fogok beszélni mert az elég összetett dolog.

Egy a lényeg legyen egy blog felületed, blogolj naponta, állítsd be az értékesítési csatornádat és a rendszer dolgozik helyetted. Ez a rendszer akkor is dolgozik ha alszol vagy éppen a családoddal vagy.

A hálózatépítés új formulája Online értékesítés hatékonyan

Csatlakozz most és kezdj el pénzt keresni az FGXpress-el!

Kattints ide a kezdőcsomag megvásárlásához!

Ha pedig saját blogot szeretnél akkor ide kattints!

Ha több információra van szükséged tölts ki az alábbi űrlapot!

[grwebform url=”https://app.getresponse.com/view_webform.js?u=31gw&wid=16080505″ css=”on” center=”off” center_margin=”200″/]

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük