Internetes jövedelem Tévhitek az internetes pénz keresetről

Internetes jövedelem Tévhitek az internetes pénz keresetről.

Internetes jövedelem

Miért nem keresnek sokan az interneten?

Ebben a bejegyzésben arról írok, hogy miért nem keresnek sokan az internetes üzleteikkel.
Milyen tévhitek keringenek az internetes jövedelemszerzés körül.

Az interneten böngészve nap mint nap látom az emberek milyen módon próbálnak csatlakozókat szerezni.
Ilyen és hasonló posztokat látok a facebookon de hirdető oldalakon is ilyen szövegek vannak.

1, Egy nagyszerű üzlet, egyszerű és fantasztikus. Azonnali kifizetéssel a PayPal számládra! Profitálj belőle, akár már az első félórában. 

2, Egy olyan internetes munkát ajánlok, amelyben bárki tud érvényesülni!
Hogy miért? Hát azért, mert itt a belépési díj csupán 5$, ami nem nagy összeg a kezdéshez, ahhoz képest, mit lehet kihozni ebből a munkából.
A lényeg az emberek meghívásán van….

3, Aki szeretne ingyen elkezdeni interneten pénz keresni gyorsan annak itt az ideje!
Az oldal most lett újra indítva, szóval mindenki egyenlő esélyekkel kezdheti el. Mit is kell csinálni, semmi mást se kel, hogy csak be regisztrálsz. Keress több száz dollárt nulla befektetéssel!!! (Akár 500$/Nap)

4, A LEGGYORSABB Pénzgeneráló rendszer a PayPal számládra! Korlátlan 5 dollárok a Paypal számládra minden nap valós időben!
A program lényege abban áll, hogy ahogyan Te megveszed a program használati jogát havi 5 dollárért, ugyanígy utána továbbajánlod másoknak is (Affiliate marketing). Ezáltal rendszeres havi bevételre tehetsz szert, mely hónapról hónapra több lehet.

Ezekkel a poszt szövegekkel senki nem fog sikeres lenni!

Miért mondom?

Csak azért mert mindenki ugyan azt csinálja ugyan olyan vagy hasonló szövegekkel próbál csatlakozókat generálni, eladni és ez nem fog sikerülni senkinek. Lehet, hogy egy két csatlakozója lesz de az sem fogja csinálni mert nem tudja hogyan kell.

Nézzük az első szöveget.
Nagyszerű üzlet egyszerű és fantasztikus. Amikor elolvassa valaki akkor szerinted mit gondolhat.?
Hát szerintem megijed ettől a lehetőségtől, de lehet, hogy belevág és utána csalódottan azt mondja ez nem fizet. Na de miért? Azért mert amint elkezdi, már nem is tudja hogyan folytassa tovább, nem kapja meg az információt hogyan kell tovább csinálni milyen folyamatot kell követni.
Ez azért van mert aki ajánlotta a lehetőséget ő sem tudja a folyamatot.

Na de nézzük a második szöveget.
Egy olyan internetes munkát ajánlok, amelyben bárki tud érvényesülni!
Hogy miért? Hát azért, mert itt a belépési díj csupán 5$, ami nem nagy összeg a kezdéshez, ahhoz képest, mit lehet kihozni ebből a munkából.
A lényeg az emberek meghívásán van….
Itt azt ajánlja, hogy bárki tud érvényesülni csupán 5$ ami nem nagy összeg ezt lássuk be. Azt mondja a lényeg az emberek meghívásán van. Ezzel nem is lenne gond ha az embereket csak úgy meglehetne, hívni és már csatlakoznának is, de nem így van.! Viszont azt már senki nem mutatja meg, hogyan kell csatlakozókat generálni. Milyen folyamaton keresztül lehet sikeresen csatlakozókat találni, ráadásul teljesen automatikusan.

Menjünk tovább nézzük a harmadik szöveget. Ez a kedvencem.
Aki szeretne ingyen elkezdeni interneten pénz keresni gyorsan annak itt az ideje!
Az oldal most lett újra indítva, szóval mindenki egyenlő esélyekkel kezdheti el. Mit is kell csinálni, semmi mást se kel, hogy csak be regisztrálsz

Mit ne mondjak ez az ingyen pénzkereset nem állja meg a helyét. Ugyan is az interneten csak akkor tud bárki is pénzt keresni ha valamennyi összeget befektet bele teszi az internetes üzletébe. Próbáljon meg valaki elindítani egy üzletet egy vállalkozást a valós életben offline úgy, hogy nem fektet bele egy fillért sem. Na ugye az lehetetlen mert egy induló vállalkozásnak bizony bele kell tenni a pénzt méghozzá nem is keveset. Az internetes üzleteknek nagy előnyük, hogy kis kezdő tőkével elindíthatóak.

A másik dolog meg az, hogy újra lett indítva. Tehát ez már egyszer behalt és most ismét le akarja venni az embereket pénzzel. Ez kiverte a biztosítékot nálam.

Internetes jövedelem

Nézzük az utolsó szöveget a negyediket.

A LEGGYORSABB Pénzgeneráló rendszer a PayPal, számládra! Korlátlan 5 dollárok a Paypal, számládra minden nap valós időben!
A program lényege abban áll, hogy ahogyan Te megveszed a program használati jogát havi 5 dollárért, ugyanígy utána továbbajánlod másoknak is (Affiliate marketing). Ezáltal rendszeres havi bevételre tehetsz szert, mely hónapról hónapra több lehet.

Ezzel nem is lenne baj ha nem rína le róla, hogy itt nem találsz terméket, csak fizess be és használati jogot kapsz. Az emberek pedig fizetnek és egyszer csak megszűnik a rendszer amit használtak a pénz meg elúszott.

Ezeket a hibákat én is elkövettem annak idején, de csatlakoztam egy olyan üzlethez ahol megtanították velem hogy kell az interneten teljesen automatizáltan értékesíteni. Milyen rendszert kell felállítani, hogy akkor is csatlakozzanak hozzám ha nem vagyok a számítógép közelében. Akkor is működjön ha alszok vagy éppen a családommal kirándulni vagyok.

Tehát aki valóban szeretne pénzt keresni az internet segítségével annak bizony meg kell tanulni értékesíteni, mert ugyebár az interneten csak akkor lehet pénzt keresni ha megtanulják az internetes értékesítés folyamatát. Legyen az egy termék vagy csak csatlakozó generálás.

Ha jól belegondolunk akkor a csatlakozó generálás nem más mint értékesítés. Ugyan is azt szeretnénk elérni, hogy hozzánk csatlakozzon valaki, és bizony akkor be kell neki is fizetni az induló összeget.

Ne gondolkozz rajta, tanuld meg Te is az internetes értékesítés folyamatát!
Iratkozz fel 5 részes sorozatomra ,amelyből megismerheted a folyamatot amivel én teljesen automatizáltan működtetem az üzletemet.
A feliratkozáshoz töltsd ki az alábbi űrlapot!

[grwebform url=”https://app.getresponse.com/view_webform.js?u=31gw&wid=10713605″ css=”on” center=”off” center_margin=”200″/]

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük