Az online üzlet hogyan segített, segít nekem

Az online üzlet hogyan segített és segít nekem

2010 környékén járunk és akkoriban igen nehéz volt a megélhetés de közel sem volt olyan nehéz mint most 2015-ben. Nem akarok nagyon vissza menni mert annak nem látom értelmét viszont a 2010. év az egy meghatározó évem volt.
 

online üzlet

Már elég régóta nem volt munkahelyem és kerestem a megoldást hogyan tudnák én talpon maradni ebben a nehéz időszakban. Még arra is gondoltam, hogy nem csak az akkori nehéz helyzetemet kellene megoldani hanem az utána következő éveket is. Ekkor mindenféle munkát elvállaltam még vécét is pucoltam, hogy a fenntartásomra előteremtsem a pénzt.
 
Közben sokféle gondolat volt a fejemben. Mihez fogjak hozzá ami nekem segíthet, hogy ne kelljen mindenféle munkát elvállalnom mert egyáltalán nem volt ínyemre a vécé pucolás.
 
Egyik ismerősöm megtudta, hogy nekem nagyon kellene a pénz. Felhívott, hogy tudna nekem mutatni valami lehetőséget a pénzkeresettel kapcsolatba és megbeszéltünk egy időpontot.
A megbeszélt időpontban megkeresett, hogy megmutassa a lehetőséget. Elmagyarázta, hogy működik, mit kell csinálni, ahhoz, hogy pénz tudjak vele keresni. Lerajzolta a hálózati fát, hogy lássam milyen módon építhetem fel az üzletem. Hozzá teszem egy elég drága csomagot is kellett volna venni de mivel nem volt rá meg a pénzem így mindig csak halogattam.
 

online üzlet

Én csak néztem mint a Rozi a moziba mert még soha nem hallottam ilyen lehetőségről. Ezután azt mondta írjam össze az ismerőseimet név szerint és a telefonszámukat, a következő találkozásra.
 
Meghívott egy összejövetelre ami pár nappal később 30 km-re volt. Mondom neki nem tudok én elmenni mert nincs pénzem az útra. Ekkor azt mondta mennek ők is és elvisznek. Na mondom akkor elmegyek még úgy sem voltam ilyen összejövetelen. Annak rendje módja szerint jöttek értem és elvittek.
 
Nagyon szuper előadás volt tetszett. Nagyon sok sikeres embert ismertem meg és csak néztem amint elmondják, hogy lettek sikeresek. Az előadás után haza vittek és megbeszéltük a következő találkozót. Amikor elmentek gondolkoztam, hogy milyen szép lesz egy idő után én is majd kiállhatok és elmondhatom a sikeremet. Jött a következő találkozó amit megbeszéltünk én össze írtam az összes ismerősömet, szomszédomat, barátomat és a telefonszámukat, fogalmam sem volt minek kell ez a sok telefonszám. Találkoztunk megint és akkor mondja meg kell tanulni hogyan kell egy telefonhívást lebonyolítani. Na mondom ez már nem jól kezdődik mert én nem szerettem és nem is szeretek telefonon hívogatni senkit ha csak nyomós indokom nincs rá.
 

online üzlet

 

Az online üzlet hogyan segített és segít nekem

Azért megpróbáltam ahogy kérte és felhívtam jó pár ismerősömet. Ahogy mutatta úgy telefonáltam de mindenki csak azt mondta őt nem érdekli sem az üzlet, sem a termék.
 
Elég sok ismerősömet felhívtam de semmi eredménye nem lett. Ekkor határoztam úgy, hogy én ezt nem csinálom tovább. Pedig az ismerősöm azt mondta a sok nemből lesz majd az igen.
Na gondoltam magamban ebből aztán soha nem lesz annyi pénz ami nekem segítene. Abba is hagytam és gondoltam még jó, hogy nem vettem meg a csomagot, bár a termékek jók voltak.
 
Továbbra is szerettem volna valamit, ami igazából segíthet nekem és tovább gondolkozva arra gondoltam, hogy az interneten kellene valamit keresni. A kisfiamnak volt egy számítógépe és azon nézelődtem, először csak úgy böngésztem minden félét. Böngészés közben nagyon sokat láttam keress pénzt az interneten, ilyet még nem láttál valódi pénzkereset az internet segítségével. Nézzük akkor mondom, először amit találtam és elkezdtem az egy internetes tanfolyam volt. Videókban kaptam a feladatokat és megcsináltam. Nem nagy összeg volt 6 hónapig tartott egy alap irány mutatást adott hogyan lehetne az interneten valóban pénzt keresni. Elvégeztem és ezután tovább kerestem a lehetőséget ezzel a tudással felvértezve.
 
Több internetes lehetőséget elkezdtem de egyikkel sem sikerült az anyagi gondjaimon enyhíteni sőt még rosszabb helyzetbe kerültem mert sok pénzembe került a sok nem fizető internetes üzlet. Mindenhol ígérték, hogy ennyi meg ennyi embert ha behozol akkor ennyit keresel de bizony egyik lehetőség sem végződött sikerrel.
 
Ezután egy kicsit elgondolkoztam, hogy ugyan milyen üzlet lehet az amelyik tényleg fizet is mert ígérni mindegyik üzlet tudott. 2014 áprilisáig nem találtam olyan üzleti lehetőséget ami sikerrel végződött volna.

Ma már tudom miért nem voltam sikeres azokban az üzletekben.
 
Viszont 2014. április hónapban egy olyan lehetőséget mutattak ami a mai napig működik és fizet az az pénzt keresek vele.
 
Nem kell zaklatnom a családtagjaimat, ismerőseimet, barátaimat mert ebben az üzletben megtanítottak, hogy dolgozzak, hogy végre sikeres legyek. Megtanították milyen eszközöket használjak oly módon, hogy azok sikerrel működjenek.
Ezeknek a marketing eszközöknek a használatát már annyira elsajátítottam, hogy másoknak is a segítségére tudok lenni.
 
Létre is hoztam egy felületet ahol meg tudja tanulni mindenki aki szeretné. Ennek a felületnek a neve Gyorsító Marketing Suli. Ebbe a suliba aki jelentkezik hasznos információkhoz jut a marketing eszközök használatáról.
 
Amennyiben további információt szeretnél kattints ide!
 
Az online üzletemről további információt az ingyenes videóban kapsz. Kérd az ingyenes videót! Kattints ide!
 
Ha csatlakozni szeretnél egy megbízható online üzlethez ide kattintva teheted meg! 
 
CZJ_5614-retusalt-alairt-02
 
Amennyiben hasznosnak találod a blogbejegyzésemet oszd meg szólj hozzá.

Az online üzlet hogyan segített és segít nekem

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük