Utolsó órában, óriási veszélyben vagyunk

“Napjainkban egy városlakónak számtalan kérdést végig kell gondolnia, mielőtt reggel útnak indul: tömegközlekedéssel menjen, vagy gépkocsival, hol vannak útlezárások, hogyan hangolja össze a munkába menetet a gyermekek iskolába jutásával, hol érdemes vásárolni, hol lesznek árleszállítások, stb. stb. Mennyivel egyszerűbb lesz a dolga néhány évtized múltán, amikor napkeltekor mindössze egyetlen kérdése marad: ebédelek, vagy ebéd leszek?”

 
Tíz öreg olajmező adja a világ olajának 90%-át, nincsenek új mezők, ha csökken az olajfogyasztás, csökken a gazdasági teljesítmény, ha nő a fogyasztás, nő a gazdaság teljesítménye.
 
10-15 éven belül teljesen beszüntetik az exportot a nagy olajkitermelők, és kizárólag saját célra használják azt, nem eladásra. 2004, 2006 óta csökken az eladott olaj mennyisége. 1-2 millió hordó csökkenés. 2011 tájékán ellátási nehézségek már lehetnek, ha ugyanígy csökkennek az olajeladások. Magyarország kevésbé versenyképes, ezért elsőként fogja megérezni a hiányt.
 
Benzin nélkül a mezőgazdaság termelése harmadára-ötödére esik vissza.
 
Az orosz földgáz – amire a kormány apellál, és kiépítését tervezte-  egyre kevesebb mennyiségben elérhető. A magyarok gázkészlete kizárólag az oroszoktól jön. Állítólag új mezőket találtak, de megnyitásuk több év a megnyitásuk, és még nem nyitották meg őket. Gázáremelések várhatóak – mondja a Gazprom.
 
A panellakók egy idő után nem fogják tudni megfizetni a távhő árát. 30 000 – 60 000 Ft is lehet majd hamarosan a fűtésszámla.
 
Szénből kétszáz évig van tartalék a föld alatt, de a szén körülbelül nyolcvan évig elég még. Szenet Ausztráliában adnak el főként, Newcastle kikőtőjében. Kína és az USA nem adnak el szenet. Mi jelenleg német szenet veszünk.
 
Ha így alakul továbbra is levegő hőmérséklete 2050-re elolvadnak a sarkokon az úszó jegek. A grönlandi jég elolvadása megemeli a vízszintet 6 méterrel, Hollandia, London, Velence víz alá kerül, 500 millió ember élete kerül veszélybe.
 

Az aranykor vége

A közgazdászok döntő többsége nincs tisztában a fent ismertetett helyzettel, ezért a gazdasági nehézségekre a folytonos gazdasági növekedés hamis képét erőltetik megoldásként.
 
Összességében   is   igaz,   hogy   bármelyik   zöld   erőforrást   40-szeresére  kellene   felskálázni   ahhoz,   hogy  lépést   tartsunk   az  ősmaradványi  források   fogyásával.   Számszerűen:  2015   decemberéig  naponta   400   MW  új erőforrást kellene rendszerbe állítani az összeomlás elkerülésére.
 
A zöldenergia sokkal több energiát képes létrehozni, mint amit hivatalosan bevallanak nekünk, de nagyon távoli az alkalmazása.
 
A Skyway húrvasút technológia ebben az irányba fejlesztette ki a szállítási struktúráját. A Skyway közlekedési eszközök a föld felszín fölött helyezkednek el, így vissza adva a teret az élőlényeknek. Megújuló energia felhasználálsával müködnek és teljesen automatizált rendszer.
 
Ez lehet az egyik lépés a bolygónk megmentésére. Ebbe a projektben lehet most részt venni és támogatni mindenkinek akit egy kicsit is érdekel a jövő. Most kedvező feltételekkel lehet támogatni ennek a megvalósítását! Akár kis összeggel havi részletekben is támogatható a Skway húrvasút teszt parkjának a megépítése!  Ezzel hozzájárulva a bolygónk megmentéséhez.
 
Építsd a Skyway-t mentsd meg a bolygót!
 
ÉLSZ a LEHETŐSÉGGEL?
Folyamatos jövedelem az életed végéig! Alapozd meg családod, gyermekeid jövőjét! Fektess be most! Legyél a SykWay társtulajdonosa a világ egyik legnagyobb közlekedési vállalatában! Örökölhető! Rossz DÖNTÉS, ha kihagyod ezt, a GIGA projektet!
 
További információért iratkozz fel információs hírlevél sorozatomra!
 
Kérdésed van? Vedd fel velem a kapcsolatot és válaszolok rá!
 
Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642
 

Comments

comments

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük