Spam vagy nem spam Hogyan értem el, hogy ne kelljen spam üzeneteket küldözgetnem.

Spam vagy nem spam

Hogyan értem el, hogy ne kelljen spam üzeneteket küldözgetnem.

Igen nehéz helyzetbe kerültem 2010 évet követően. Akkor úgy éreztem, hogy mindennek vége. Sajnos vége is lett sok mindennek és arra gondoltam, hogy most ha nem teszek valamit akkor nekem is végem lesz. Ezek a gondolatok jártak a fejemben amikor arra az elhatározásra jutottam, hogy én bizony hálózatépítő leszek.

spam, vagy nem spam

Akkor még nem tudtam, hogy mi is az a hálózatépítő de sokat hallottam, hogy akkor sok pénzt lehet keresni ha hálózatot építek. Meg is keresett egy ismerősöm, hogy tud mutatni nekem egy üzleti lehetőséget nézzem meg. Na mondom ezt megnézem mert veszíteni nem veszítek semmit azzal, hogy megnézem.

Megbeszéltünk egy időpontot és eljött hozzám megmutatni a lehetőséget. El is mondta szépen le is rajzolta, hogy ha ennyi meg ennyi embernek szólok csatlakoznak hozzám és vásárolnak tőlem akkor ennyi és ennyi pénzt keresek majd. Igen ám csak hogy telefonon kellett hívogatni az ismerőseimet. Ugyan is az első feladatom az volt, hogy írjam össze az összes ismerősömnek a nevét és telefonszámát.

Na gondoltam már akkor ebből ugyan mi lesz? Ugyan is amikor a közelebbi ismerőseimnek elmondtam mit csinálok na akkor mindenki azt mondta hülye vagy te ha ezt elhiszed amit mondanak. Itt aztán már kaptam is egy hideg zuhanyt. Na de mondom én nem foglalkozok velük én megcsinálom.

Igen ám csak amint írtam telefonon kellett hívogatni a többi ismerősömet is akiket meg egyáltalán nem érdekelt amit én csinálok. Fel sem hívtam az összes ismerősömet mert már utáltam telefonálni és azt hallgatni, hogy nem érdekel, ugyan hagyd már. Na ekkor vége is lett a telefonálgatásoknak meg az üzletnek is.

Ekkor arra gondoltam mi lenne ha az interneten keresnék valami kis összeget a létfenntartásomra mert amit keretem pénzt az mind elment a rezsire albérletre, mert akkor albérletben laktam annyira nehéz helyzetbe voltam. Na de haladjunk sorjában. Nagy nehezen szereztem egy számítógépet a kisfiam segítségével és hozzá fogtam keresni a lehetőséget.

Nagyon sokat hallottam arról, hogy az interneten lehet pénzt keresni és kerestem a lehetőséget hogyan lehetne nekem is pénzt keresni. El is kezdtem egy lehetőséget egy terméket kellett értékesíteni hálózatos értékesítésben. Be regisztráltam megrendeltem az első csomagot ami nem nagy összeg volt. De még mielőtt elkezdtem volna ezt az üzletet elvégeztem egy tanfolyamot ahol az alapokat megszereztem, még is hogy a csudába kezdjem el egyáltalán.

A tanulmánnyal a fejemben hozzá láttam az üzletem népszerűsítésének. Ezt ma már tudom, hogy igen rosszul csináltam. Nem tudom Te, hogy vagy vele de én valahogy nem szeretem a spam leveleket, gondolom Te sem. Ugyan is elkezdtem mindenkinek küldözgetni a leveleket, hogy nézzék meg az üzletemet és csatlakozzanak hozzám. Persze ezekből a levelekből senki sem jelentkezett nem csatlakozott. Na nem baj gondoltam csak küldözgettem a leveleket innen, onnan összeszedett e-mail címekre.

spam, vagy nem spam

Spam, vagy nem spam

Rengeteg időmbe tellett a levelek kiküldése, de eredménye perszer az nem lett. Ekkor pattant az okos kis fejembe, hogy a skype ismerősöknek is elküldjem az ajánlatomat, hozzá fogtam és minden egyes ismerősömnek elküldtem az ajánlatomat. Mondanom sem kell ez is rengeteg időt vett igénybe és eredménye ennek sem lett, nem akart az istennek sem csatlakozni hozzám senki.

Hát mondom ez nekem nem megy talán nem is kellene erőltetni. De arra gondoltam, hogy itt látom a sok sikeres embert és én, hogy, hogy nem tudok sikeres lenni.

Ma már tudom miért.

Azért nem voltam ezidáig sikeres mert nem a megfelelő eszközöket használtam és nem megfelelően népszerűsítettem az üzletemet.
Ennek a termékes üzletnek is vége lett mert nekem nem sikerült egy csatlakozót sem behozni az üzletbe. Mára már megtanultam hogyan , miként működtessek egy üzletet online teljesen automatizáltan, hogy nem kell senkit felhívnom, nem kell leveleket küldözgetnem és a skypen sem küldök ajánlatokat.

Folytatás a következő blogban.

Ha Te is ilyen problémákkal küzdesz keress meg az elérhetőségeimen tudok segíteni ebben neked.

spam, vagy nem spam

Ha több információt szeretnél iratkozz fel a levélsorozatomra és segítek a döntésedben.

[grwebform url=”http://app.getresponse.com/view_webform.js?wid=8400405&u=5N8j” css=”on”/]

Amennyiben érdekesnek találtad a cikket oszd meg szólj hozzá.

Spam, vagy nem spam

Szeretettel
CZJ_5614-retusalt-alairt-02

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük