Sikerek nem jönnek maguktól meg kell tanulni elérni

Sikerek nem jönnek maguktól meg kell tanulni elérni

Nézzük mi is volt idáig, spam üzenetek küldözgetése. Eredmény semmi de az időmet elvette.
Mi van most? Kényelmesen otthonról online automatizált rendszerrel, úgy iratkoznak fel emberek, hogy nem is beszéltem velük, olyanok csatlakoznak akik számomra teljesen ismeretlenek. A telefont fel sem emeltem, hogy üzletet ajánljak valakinek is.

Sikerek nem jönek magukól meg kell tanulni elérni

Tehát a termékes üzletemnek is befellegzett mert nem tudtam csatlakoztatni egy huncut embert sem.
Megint kereshettem a lehetőséget. Találtam is egyet ami úgy nézett ki működik, egy évig szépen működött is de utána megállt és nem is indult el többé. Ez egy befektetős üzlet volt. Ebben az üzletbe pedig már szép jövedelmem lett volna. Itt is kudarcot szenvedtem de ez már nem vette el a kedvem hanem még nagyobb inspirációt adott, hogy megtaláljam azt az üzleti modellt, amivel valóban pénzt lehet keresni.

Sikerek nem jönek magukól meg kell tanulni elérni

Jött a következő lehetőség egy kommunikációs rendszereket értékesítő üzlet. Nagy induló költsége volt és a havidíj is elég magas volt. De azért belevágtam az anyagi függetlenség reményében. Ebben az üzletben is benne voltam több mint egy évig de sajnos itt sem tudtam eredményt elérni.

Pedig nagyon jó termék volt a videó kommunikáció, videó hírlevél rendszer, videók készítése, stb meg kell mondjam tetszett. Az az egy nem tetszett benne, hogy itt sem tudtam elérni, hogy pénzt keressek vele. Ismét kudarcot vallottam, és biztos voltam benne, hogy valami olyat nem tudok amit a sikeres emberek tudnak.

Sikerek nem jönek magukól meg kell tanulni elérni

Tovább kerestem a lehetőséget feliratkoztam több hírlevélre és olvastam az információkat.
Azt mondtam magamnak, hogy olyan nincs, hogy valaki sikeres valaki pedig nem itt valami olyan van amit nem tudok. Jöttek a levelek és olvastam őket és egyszer egy olyan levél jött amit nagyon érdekesnek találtam.

Sikerek nem jönnek maguktól meg kell tanulni elérni

Benne volt a levélben, hogy 25$ csatlakozási díjjal ellehet kezdeni. Ez már kb. a 4. vagy ötödik ilyen levél volt és akkor azt mondtam ide csatlakozni kell. Gondoltam itt majd megtudok valamit arról amit a sikeres emberek tudnak, hogy hogyan legyek sikeres. Már az első napon amikor elkezdtem akkor rájöttem, hogy amit eddig csináltam az mind fölösleges volt, azzal ahogy én dolgoztam meg még a mai napig nagyon sokan, azzal a módszerrel nem lehet sikert elérni. Végre itt van amit kerestem és ez csak az első napom volt. Ettől kezdve azokat alkalmazom amit tanulok és működik!

Sikerek nem jönnek magukól meg kell tanulni elérni

Egy olyan hihetetlen nagyszerű csapatba cseppentem, hogy el sem akartam hinni.
Minden segítséget megadnak azért, hogy sikeres legyek és az oktató anyagokban amit tanulok azt alkalmazom. Viszont olyan marketing eszközöket ismertem meg amiről idáig fogalmam sem volt. Ráadásul a használatuknak az alapjait is megmutatták. Most könnyedén automatizáltan működtetem az üzletemet.

Megtanultam hogyan állítsak fel értékesítési csatornákat, hogy használjak elkapó oldalakat, használjak levelező rendszereket. Ezeknek a működését már annyira megtanultam, hogy segíteni tudok másoknak is hogyan használják, készítettem is egy felületet ahol meglehet tanulni.
A felület neve pedig Gyorsító Marketing Suli. Aki ide beiratkozik jelen pillanatban még ingyenesen hozzáfér az oktató videókhoz. Nem tudom meddig lesz ingyenes de egyszer fizetőssé fog válni.

Rendelkezek egy olyan tanulmánnyal amit ha valaki megvásárol jelentősen megnöveli az üzlete forgalmát és ezzel együtt a vásárlásokat is a tanulmány ára mindössze 7$ de véleményem szerint sokkal többet ér.
Ezt a tanulmányt itt tudod megvásárolni.

Miről szól?
Arról, hogyan tudod elérni, azt hogy napi szinten 40-50 vagy több feliratkozód legyen, és többen csatlakozzanak hozzád.
Milyen eszközöket használj oly módon, hogy azok sikeresen működjenek.
Mit publikálj a felületeden, hogy az emberek feliratkozzanak.

Ezt a tanulmányt itt tudod megvásárolni. Vásárold meg most mindössze 7$-ért!

Amennyiben csak további információt kérsz a tanulmányról kattints ide!

További információért kérd a videót ingyenesen minden kötelezettség nélkül.
Töltsd ki az alábbi űrlapot!

[grwebform url=”http://app.getresponse.com/view_webform.js?wid=9308905&u=5N8j” css=”on”/]

Sikerek nem jönnek maguktól meg kell tanulni elérni

Ha tetszett a bejegyzés, hasznosnak találod akkor szól hozzá, oszd meg.

Comments

comments

One Comment

  1. Pingback: Internetes pénz kereset Vége abba hagytamJövedelem szerzés otthonról

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük