MLM és a Technika Ördöge

MLM és a Technika Ördöge

Azon gondolkozok, hogy az emberek miért félnek az MLM marketingtől.

Többen azért félnek az MLM hatékonyabb, Internet Marketinges módszerétől, mert azt hiszik, hogy számítógépes és internetes tudásra van szükségük hozzá. Az MLM üzletekben a marketing és az eladás a lényeg, minden más mellékes.

Nem kell internet tudás nem kell számítógépes tudás, csak a hajlandóság, hogy megkeresd a választ a problémádra.

Erre a legkézenfekvőbb megoldása google. Ha valamilyen technikai kérdésed van, csak beírod a goole-ba vagy a YouTube-ba, és már is megkapod a választ a legtöbb kérdésre. Sőt sok esetben lépésről lépésre végig vezetnek a folyamaton. Ilyenek a mi online videó tréningjeink. Úgy vannak össze állítva, hogy ha valakiben meg van a hajlandóság a tanulásra és tud másolni akkor megtudja csinálni. Ezt bizonyítom én is mert itt tanultam meg.

Ugyanis az online videó tréningekben pont ez történik… úgy kell elképzelni, mintha ott ülnél és néznéd a gép képernyőjét, ahogy élőben csinálják a marketing stratégiát, majd leutánoznád, amit mutatnak.

Ezért szeretem ezt az üzletet, mert önállóan meg tudom csinálni, csak meg kell nézni a videókat és lemásolni amit ott mutatnak.

Mondj búcsút minden olyan korlátnak, ami közéd és egy virágzó üzlet közé álltak eddig… és üdvözöld az Automatizálást, a Vírusos Marketinget és a 100%-os jutalékot.

További információért iratkozz fel elektronikus folyóiratomra.

Kattints a képre!

MLM sikerek

 

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük