Karácsonykor dolgozok de nem bánom 100% online

Karácsonykor dolgozok

Nagyon sok szeretettel üdvözöllek 2016. 12. 26.-án karácsony másnapján!

Ilyenkor karácsonykor a legtöbben a családjukkal töltik az ünnepeket. De sajnos nem mindenki teheti meg, hogy karácsonykor a családjával legyen, vagy azért mert kint él külföldön vagy csak kint dolgozik és nem tud hazajönni vagy itthon él ugyan de karácsony napján is dolgozni kell neki.

Több ilyen bejegyzést találtam a facebookon, hogy 

Karácsonykor dolgozok

  • az én párom pont a kukáskocsin dolgozik és én se örülök hogy karácsonykor is dolgozik
  • nekem is a tököm ki van nem tudunk együtt lenni ünnepkor de még fáradt is lesz
  • szegény páromék tegnap is dolgoztak meg ma is szép mondhatom

Ezekkel a gondolatokkal én is egyetértek és nekem is volt, amikor a karácsonykor dolgozok, sőt még most is így van. Viszont most már én a családommal vagyok de dolgozok otthonról, online. Most már megtehetem, hogy a családommal több időt töltsek az ünnepeken is meg a hétköznapokon is.

  • Az egész úgy történt, hogy igen nehéz helyzetbe kerültem pár évvel ezelőtt és akkor gondolkoztam hogyan is lehetne abból a nagyon nehéz helyzetből kilábalni. Az időtájt ismertem egy hálózatépítőt és ilyen gondolatokat mondott nekem
    legyen passzív jövedelmed
  • csatlakozz hozzám és megmutatom hogyan tudod elérni
  • ezt mindenki megtudja csinálni
  • csak írd meg a 300 -as névlistádat (biztos csatlakozóid lesznek)
  • hívd meg őket bemutatókra

és még sorolhatnám.
És ha eladom nekik a termékeket már is szép jövedelmem lesz.
Na kiáltottam fel magamba akkor itt a megoldás!

Annak rendje és módja szerint elkezdtem telefonálgatni. Már vagy a 20 telefonálásnál tartottam és minden telefonálás után kaptam egy nemet, tehát, hogy akit felhívtam azt mondta őt ez nem érdekli hagyjam békén, és ez történt a legtöbb esetben, vagy fel sem vették. Azért én még folytattam a telefonálást mert azt gondoltam, hogy ennek működni kell mert a szponzorom azt mondta működik és ha ő megtudja, csinálni akkor én is. De bizony nekem nem sikerült eladni semmit és már a telefonálástól is irtóztam.

Na akkor a telefonálásnak itt véget is vetettem pedig még igazából el sem kezdtem.
Mondanom sem kell ebből nem lett semmi egy huncut kanyit sem kerestem belőle.

Ezután tovább kerestem a megoldást és megismerkedtem az internettel is gondoltam majd az interneten megtalálom a nehéz helyzetemre a megoldást. Találtam is nagyon sok internetes lehetőséget de mivel nem ismertem, hogy kell az interneten dolgozni, így sok üzletet kipróbáltam és bizony volt amelyik igen szépen működött hozta a pénzt volt amelyik meg csak vitte.

Egy baj volt azzal amelyik hozta a pénzt, hogy az egyik napon amint jelentkeznék a webirodába be hibaüzenet fogad, na gondoltam biztos karbantartás van máskor is volt már ilyen. Sajnos mint utólag kiderült nem karbantartás volt hanem bezárták az üzletet. Amelyik meg vitte a pénzt azt hamar abba hagytam. Így aztán még nehezebb helyzetbe kerültem.

Itt meg kell jegyeznem, hogy ekkor arra gondoltam, hogy nem lehet itt az interneten sem pénzt keresni igazán nem, hogy passzív jövedelmet elérni.
De úgy voltam vele, hogy látom vannak sikeres emberek is az interneten akkor pedig biztos ellehet érni a passzív jövedelmet csak valamit nem tudok én amit ők tudnak.

karácsonykor

Arra gondoltam, hogy ha ők meg tudták csinálni akkor én miért nem tudom?
Akkor hozzá fogtam kutakodni mit nem csinálhatok jól, hogy nekem nem működik az internetes pénzkeresés. Hozzá fogtam sikeres emberek könyveit olvasni, videóit nézni, hanganyagait hallgatni egyszóval tanulni kezdtem.
Közben azért kerestem a lehetőséget, a nehéz helyzetem megoldására több lehetőséget megnéztem mivel már volt egy kis tapasztalatom meg tanultam is ezért már láthatóvá vált milyen rendszer az amelyik megbízható.

Ekkor találtam rá arra az üzletre ami nem más mint az FGXpress és a mai napig jövedelmet termel nekem, nyugalmat hozott nem csak nekem hanem a családom számára is!

Ez a szabadság üzlete!

Egy egyszerű oka van csak annyi, hogy nem tudtam hogyan kell csinálni, milyen eszközöket kell használni, hogy sikeresen működjön.

Érd el te is, hogy az év minden napján több időt tudj a családoddal tölteni!

karácsonykor

Csatlakozz az FGXpress csapatomhoz!
Minden segítséget megkapsz, tőlem és az Empower Network csapatától,hogy sikeres legyél teljesen mindegy milyen online üzlettel foglalkozol.

“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít nekem, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs)

 

Legyen a 2017. éved a siker éve!

Karácsonykor dolgozok

További információért kattints ide!

Comments

comments

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük