Internetes pénz kereset Vége abba hagytam

Internetes pénz kereset Vége abba hagytam

Igen jól látod azt írtam vége abba hagytam.

Azért hagytam abba mert elegem van már az állandó szaladgálásból, telefonálásból, bemutatókra járásból.
Abba hagytam és felszámoltam az utazásokat telefonálásokat!

Internetes pénz kereset

A 2010-es évemben kezdtem az internettel ismerkedni mert akkor szűnt meg a munkahelyem.
A fenn maradásom érdekében beiratkoztam egy tanfolyamra a munkanélküli hivatalba. Indítottak egy cnc forgácsoló tanfolyamot és mivel már volt egy lakatos végzettségem ezért jelentkeztem, hogy én is elvégzem. Fel is vettek és tanultam.

Azért jelentkeztem mert semmi munkát nem lehetett akkoriban találni, és, hogy a fenntartásomat biztosítsam ezért beiratkoztam a tanfolyamra. Ezért némi kis összeget fizettek viszont kötelező volt minden nap bejárni az iskolába. De legalább nem haltam éhen. Az iskola délelőttönként volt így a délutánom szabad volt. Volt egy számítógépem és arra gondoltam, hogy kellene valami kiegészítő jövedelem, de fogalmam sem volt, hogy milyen lehetőségek vannak.

Elkezdtem keresgélni az interneten és láss csodát rengeteg lehetőség jelent meg. Nézelődtem fogalmam sem volt melyikkel lehet pénzt keresni, csak azt tudtam, hogy nekem kell pénz. Mivel más lehetőséget nem láttam, ezért az interneten gondoltam, hogy megtalálom a megoldást. Nem igazán mertem belefogni egyikben sem, teljes bizonytalanság lett úrrá rajtam.

Internetes pénz kereset

Na ekkor mondom magamnak Antal most el kell döntened mit akarsz, kell az a pénz vagy nem.!
Mivel nagyon nagy volt a pénz hiányom eldöntöttem, hogy márpedig én az interneten keresek pénzt. Igen ám ez szépen is hangzott de semmit nem tudtam róla. Ahogy keresgéltem rátaláltam egy oldalra ahol kitöltöttem egy kérdőívet és ezután megkaptam a további információt. Ahogy jöttek az információk egyre biztosabb voltam, hogy lehet az interneten pénzt keresni. Mondanom sem kell, hogy mindenki hülyének nézett akinek elmondtam, hogy én az interneten fogok pénzt keresni.

Na mondom nem baj majd megmutatom én nekik, hogy igen is lehet az interneten pénzt keresni.
Közben a kérdőív kitöltése után ahogy jöttek a levelek egyik levélben írja, hogy iratkozzak be a tanfolyamra és végezzem el aztán akár 300.000 Ft-ot is kereshetek vele. Na gondoltam ez kell nekem.
Be is iratkoztam a tanfolyamra be is fizettem havonta az összeget és elvégeztem a tanfolyamot.

A tanfolyamon elég sok mindent megtanultam a gondolkodás módról, meg a technikai oktatás is nagyon hasznos volt. Meg tanultam az interneten milyen lehetőségek közül választhatok. Ekkor úgy gondoltam, hogy tudok már annyit, hogy elkezdjek egy internetes üzletet. Igen ám de annyi lehetőséggel álltam szembe, hogy választani sem tudtam.

Végül rászántam magam és beregisztráltam egy termékes üzletbe. Ott kaptam az információkat, hogy mutassam meg az ismerősöknek, barátoknak, szomszédoknak és ajánljam nekik a vásárlás lehetőséget meg, hogy csatlakozzanak hozzám. Mondanom sem kell, hogy senkit nem érdekelt az amivel én foglalkoztam.

Pedig igen jó volt a termék is ráadásul napi fogyasztási cikkről volt szó. Ennek ellenére senkit nem tudtam csatlakoztatni. Ezután kapom a további tanácsokat hívjak fel mindenkit akit csak ismerek és mutassam be neki a lehetőséget és csatlakozzon hozzám. Ezzel a telefonálgatással hamar felhagytam mert egyrészt nem volt pénzem rá, másrészt akiket felhívtam mind egytől egyig nemet mondott.

Ez így nem mehet tovább gondoltam magamba és nem igazán foglalkoztam vele tovább. Megutáltam a telefonálást akkor rendesen. Na nem baj keresek egy másik üzletet gondoltam.
Azért itt ebben az üzletben is szereztem egy kis tapasztalatot az internetes munkával kapcsolatosan. Ezután megismertem egy másik céget ahol csak napi feladatot kellett elvégezni és szépen termelte a pénzt. Csekély összeget kellett havonta befizetni és ezért cserébe használhattam a rendszert és termelte a pénzt. Jól is működött egy darabig míg nem egyszer csak bezárt éppen annyi pénzt sikerült ki venni belőle kb amennyit belefizettem itt nagy szerencsém volt.

Internetes pénz kereset

Ekkor már olyan gondolatok is megfordultak a fejembe ,hogy talán nem is lehet itt az interneten hosszútávon pénzt keresni. Azért csak kerestem tovább a megfelelő üzletet. Több üzletbe beregisztráltam de sajnos a siker az nem akart jönni. Mindegyik csak vitte a pénzem mire lehetett volna kivenni belőle addigra mindig bezárt és úszott a lóvé.

Na mondom most már itt valamit tenni kell mert nem, hogy kiegészítő jövedelmem lett, hanem egy csomó pénzt elveszítettem már. Kerestem továbbra is a megfelelő lehetőséget és feliratkoztam több hírlevélre. Küldték is a hírleveleket szorgalmasan, míg nem egyszer az egyik hírlevélben azt írja , fektess be 25$ és megmutatom hogyan kell az interneten sikeresen működtetni az üzletet.

Hát mondom a 25$ az nem egy nagy összeg nézzük hátha pont itt találom meg azt az információt amit keresek már igen régóta. Be is regisztráltam be is fizettem az induló összeget. Ezután megkaptam a segítő oldalhoz a hozzáférést és megnéztem a videókat. A videók alapján elkészítettem az első értékesítési csatornámat továbbá alkalmaztam a videókban hallottakat és egyszer csak elkezdtek jönni a feliratkozók azután pedig többen csatlakoztak hozzám.

Hát én úgy örültem akkor, hogy le sem tudom írni. Ezek voltak az első sikereim és ez azért történhetett meg mert alkalmaztam a tanultakat. Végre, hogy valami eredményt tudok már mutatni, mert ugye mindenki csak azt hajtogatta, nem lehet az interneten pénzt keresni csak átverések vannak. Amikor megkerestem az első bevételemet, akkor meg is mutattam, hogy íme a bizonyíték, hogy lehet az interneten pénzt keresni.

Azóta is szépen jövedelmező az üzletem.

Internetes pénz kereset

Persze nem adják ingyen a sikert. Sokat tanultam, hogy elsajátítsam a sikeres internetes üzlet működését. Viszont most már meg tudom mutatni, hogy kell az internet erejét kihasználva folyamatos bevételre szert tenni.

Ha neked is eleged van a sok sikertelen kísérletből akkor iratkozz fel az 5 részes ingyenes videó sorozatomra!
Töltsd ki az alábbi űrlapot!

[grwebform url=”https://app.getresponse.com/view_webform.js?u=31gw&wid=16080505″ css=”on” center=”off” center_margin=”200″/]

Internetes pénz kereset

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük