Ingyenes online oktatás?

Ingyenes online oktatás?
Ingyenes online oktatás

Tévhitek az ingyenes online oktatásokról

Nagyon sok emberrel beszélgettem az utóbbi időben és többen azt mondják, hogy miért fizessen a tanulásért? Az egyik ismerősömmel is beszélgettem leírok egy részletet belőle.
Na ekkor kérdezem én meg, hogy milyen iskolai végzettsége van? Néz rám mint a hülye gyerekre, mit érdekli ezt az én iskolai végzettségem. Azt kérdezi miért kérdezem? Mondom csak mert érdekel. Na van iskolai végzettséged vagy nincs? Azt mondja van. Na akkor milyen ha meg szabad tudni? Nagy nehezen kiböki, hogy van általános iskolája. És még, kérdezem? Van egy szakmunkás végzettségem is, mondja.

Kérdezem tőle mennyibe került amíg ezeket az iskolákat elvégezte? Huuuuu azt mondja ezt nem tudom nem én fizettem. Hát kifizette? Az anyuék, mondja. Melyik évben végezted őket? 1979-ben végeztem el az általános sulit és 1982-ben a szakmunkásképzőt. Akkor számolj egy kicsit még is körül belül mennyibe kerülhetett? Azt mondja az általános suli az akkor kb: a 8 év alatt 200.000 és 240.000 Ft között lehetett az összeg. A szakmunkásképző pedig kb: a 3 év alatt szintén ennyibe kerülhetett. A mai árak meg még magasabbak.

Oké. Akkor ugye, hogy nem ingyen végezted el az iskolákat!. Azt mondja de hát ingyen tanítottak. Az rendben van, hogy ingyen tanítottak de ha nem lett volna füzeted, ceruzád, könyved akkor, hogy tanítottak volna? Hááát ez igaz, azt mondja.
Itt az interneten az online hálózatépítők nem igazán akarnak fizetni a tudásért. Azt mondják ingyen is meglehet tanulni. Na jó, akkor, hogy végezted volna el az iskolákat ha nem fizetnek anyukádék érte? Sehogy, ugye? Mert ugyan is ingyen nem lehet tudást szerezni.

Na de menjünk tovább. Itt az interneten azért könnyebb dolga van bárkinek tanulni mert elég sok mindent meg tud szerezni az internetről ha rákeres. Viszont olyan tudást amit aztán sikerrel lehet alkalmazni nem lehet megtalálni ingyen sehol sem. Az egyik legfontosabb dolog amit érdemes megfogadni, hogy legyél tanítható, ha nem vagy tanítható hozzá sem fogj semmilyen online üzlethez mert tanulás nélkül nem lesz sikered.

Jó ideig én is azt gondoltam, hogy majd én megtanulom ingyen hogyan kell hálózatot építeni, de belefáradtam a sok sikertelen próbálkozásba és elkezdtem tanulni. Ugyan is a hálózatépítés is egy szakma amit érdemes megtanulni ezt tapasztalatból mondom. Érdemes a tudásba belefektetni a pénzt mert megtérül ezt is tapasztalatból mondom. Tehát mint mondtam tanítható legyél! Ne sajnáld azt a pénzt amit a tanulásodra fordítasz mert ha nem csak megtanulod hanem alkalmazod is a tanultakat biztos sikerre vagy ítélve ahogy én is, így jártam.

Nem elég hogy tanítható legyél hanem épp úgy mint az iskola elvégzésénél az eszközöket meg kell vásárolnod, hogy profi módon tudd építeni az üzletedet. Most ne gondolj itt óriási összegekre mert nincsenek óriási összegek. Ez is a tanulásod része, mert ha nincs meg a megfelelő eszközöd, akkor nem tudod megtanulni a használatát, hogy sikerrel tudjad használni.

Ingyenes online oktatás?

Ingyenes online oktatás

Idáig egy kis összefoglaló:
Mi kell ahhoz, hogy sikeres legyél az online üzletépítésben?
Elsősorban legyen egy célod ahová mindenképpen eljutsz ha a fene fenét eszik akkor is. Nem adod fel az első nehezebb akadálynál. Szinte megszállottnak kell, hogy legyél!
Vásárold meg az oktató anyagot és tanulj!
A másik elengedhetetlen dolog tanítható legyél. Ez azt jelenti, hogy ha megkapod az oktatási anyagot töviről hegyire vesézd, ki jegyzetelj ki fontos dolgokat. Minden anyagot, legyen az videó, szöveges, vagy hang anyag, olvasd el, nézd meg, hallgasd meg, akár többször is.

Ezután a tanultakat ültesd a gyakorlatba és alkalmazzad. Ha ezt nem teszed meg a tanulásod nem ér semmit nem éred el a sikert amire vágysz. Mindenféleképpen a tanultakat, pontosan az utasítás szerint hajtsd végre, mert ha nem így teszel nem fog működni. Ugyan is, csak akkor működik ha pontosan ugyan úgy csinálod, ahogyan azt megmutatták. Miért? Mert ugyan ugyan úgy működik annak a személynek is akitől tanultad.

Blog készítésről itt olvashatsz többet.

Vegyél részt ingyenes online képzéseken jelentkezz a jobboldalon található feliratkozói panelen.

Amennyiben szeretnéd megtanulni azokat a módszereket amikkel valóban sikereket tudsz elérni iratkozz fel a hírlevelemre. Töltsd ki az alábbi űrlapot!

[grwebform url=”https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=5N8j&webforms_id=3956505″ css=”on” center=”off” center_margin=”200″/]
Ha azt is meg szeretnéd tudni, hogy én milyen folyamattal működtetem az online pénzkereső rendszeremet akkor iratkozz fel az 5 részes sorozatomra melyből megismerheted a folyamatot amivel én teljesen automatizáltan működtetem az üzletemet. Töltsd ki az alábbi űrlapot!

[grwebform url=”https://app.getresponse.com/view_webform.js?u=31gw&wid=10713605″ css=”on” center=”off” center_margin=”200″/]

Ingyenes online oktatás

Comments

comments

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük