Hogyan találtam meg a sikert?

Aki ismer, az tudja, hogy sok online üzletet elkezdtem, aztán meg abba hagytam. Valójában nagyon sok ember csinálja ugyanezt, hogy belép és abba hagyja, vagy megszűnik az üzlet. Miért is van ez? Az emberek azért kezdenek el egy üzletet, mert azt gondolják, hogy sikeresek lesznek benne. Ez velem is így volt.

Online-reputation-011

Nekem idáig csak rossz tapasztalatom volt az online üzletekkel.

Viszont minden üzleben tanultam valami újat.

Nagyon sok üzletet elindítottam, volt amiben volt egy pici sikerem, de egyik sem hozta a várva várt sikert, a nagy durranást, mint ahogy hirdették, ígérték. Sok sok pénzt beletettem már az online üzletekbe, de egyik sem hozta a várva várt sikert.

Elegem lett mindenből, már nem akartam foglalkozni semmilyen online üzlettel.

smiley-angry

Na, Antal mondom magamnak, kitűzted a célt és azt még nem érted el. Mert azt tudni kell, hogy nagy célt tűztem ki magamnak, de erről a folytatásban majd. Na, mondom, most akarod abbahagyni? Észnél vagy? Biztosan létezik olyan online üzlet, ami meghozza a sikeredet. Meg ne próbáld abbahagyni, mondom magamnak!

Próbáltam terméket értékesíteni, kattintgatós oldalakkal pénzt keresni, befektetős oldalakkal ,de egyszerűen nem tudtam sikert elérni.

Több helyre feliratkoztam, de mindenhol magas indulási költséggel találkoztam. Sajnos volt is amit elindítottam.

Csak kerestem a lehetőséget. Nemrég feliratkoztam egy online üzleti hírlevélre. Jött is mindjárt a köszöntö levél. Köszönjük, hogy feliratkozott hírleveleünkre további információt folyamatosan küldjük.

Ez már megszokott volt. Vártam a következő levelet, jött is másnap, amiben azt írták, hogy ez nem egy lehetőség, hanem megoldás. Elolvastam a levelet és elgondolkoztam ezen. Hm megoldás?? A levélben több link is volt, hát megnyitottam egyet, és olvastam tovább az információt.

Olvasás közben csak arra tudtam gondolni, amit a levélben olvastam, hogy nem lehetőség hanem megoldás. Eddig csak lehetőségek voltak. Na, ha ez megoldás, akkor ezt meg kell néznem jobban. Ekkor döbbentem rá, hogy nem lehetőséget kellett volna keresni, hanem megoldást. Ahogy jöttek a levelek, és ezzel több információhoz jutottam, kiderült az is, hogy az indulási költség nevetségesen alacsony.

Minden jel arra mutatott, hogy ez az az üzlet ami meghozza a sikert. Gondoltam magamban, na, ha ilyen alacsony az indulási költség, akkor ezért nem sok minden járhat. Csak az járt mindig a fejemben, hogy ez nem lehetőség, ez több, ez a megoldás. Ezt írták minden levélben. 

Itt aztán mondom magamnak, Antal, akkor legyen ez megoldás! Bele is kezdtem. Befizettem azt a nevetségesen alacsony összeget. Amikor megkaptam a blogomat elállt a lélegzetem. Olyan tudásanyagok vannak benne, amit sehol, de sehol nem lehet megtalálni. Értékes segítő anyagok, tréningek, amik segítenek az üzlet sikeres működtetéséhez, ha megfelelően, a leírtak szerint alkalmazom.

Az az érdekes ebben, hogy nem csak nekem segített hanem mindenkinek aki alkalmazza. Magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt. Neked is segíthet, ez lehet a megoldás.

Csatlakozz, és mindenben megkapod a segítséget, hogy sikeres legyél Te is.

Csatlakozáshoz kattints az alábbi képre.

1314002107_58

Vagy csak többet szeretnél megtudni az üzletről?

Nézd meg az ingyenes videót kattints az alábbi képre!

Ui: Nagyon köszönöm a a szponzoromnak  Gyura Attilának, hogy megmutatta ezt a nagyszerű üzletet, a MEGOLDÁST!

 

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük