Hogyan jutottam el az internetes munkáig

Kezdem az elején. Annak idején, annak rendje és módja szerint én is kitanultam a szakmát. Lakatosnak tanultam, mert azt mondták a szüleim az jó szakma lesz, mindig keresni fogják a lakatosokat.

Egy ideig lakatosként dolgoztam. Nem voltam megelégedve a fizetésemmel, ezért egy új területen próbáltam szerencsét. Elmentem egy másik munkahelyre, de nem lakatosnak, hanem tehenésznek.

Na, gondoltam, ez jobb lesz. Valójában egy kicsivel többet kerestem, de többet is dolgoztam, viszont úgy gondoltam ez jó lesz.

Jó is volt, tetszett is, hát dolgoztam keményen. Sajnos előrébb nem jutottam, de úgy gondoltam, majd lassan menni fog. Közben kitanultam még egy szakmát a munka mellet, a szarvasmarhatenyésztést. Na, gondoltam, most már biztos többet keresek. Sajnos nem kerestem többet, de valamiből fedezni kellett a kiadásokat, hát dolgoztam tovább. Megélni éppen megtudtam, de nem tudtam előrébb jutni. Annyit kerestem, hogy mire kifizettem mindent, nem maradt egy fillérem se, szórakozásra gondolni sem lehetett. Dolgoztam, csak dolgoztam, és láttam a főnököm milyen szépen gyarapszik és nekem mindíg többet, és többet kellet dolgozni.

Neki új autója lett, nekem semmi. Új házat épített, nekem csak egy szolgálati lakás jutott. Na, gondoltam, már ideje lenne, ha én is gyarapodnék. Sajnos nem az következett, amire én számítottam. Ekkor jött a “rendszerváltás”, és megszüntették a munkahelyemet. Ugyan adtak egy kis pénzt végkielégítés néven, de az egy hónapra sem volt elegendő.

Na, gondoltam, most légy okos Domokos! Hogyan fogom megoldani a felmerült problémát. Innen kezdve minden munkát elvállaltam, amit csak találtam, mert nekem kellett keresni, nem keresett senki nekem munkát.

Ez idő tájt, 2010-ben kezdtem megismerkedni az internettel. Gondoltam egy merészet, na mondom magamba, nézzük az interneten mi található. Nagy meglepetésemre, amit beírtam a keresőbe, mindenre találtam valami választ. Itt jött az a gondolatom, hogy akkor nézzük, itt milyenmunkát lehet találni. Mint utólag kiderült, zseniális gondolat volt! Először csak nézelődtem, figyeltem, de nem mertem elkezdeni. Végül aztán csak beregisztráltam az első üzletembe. Elkezdtem megismerni, és megtanulni, ami több kevesebb sikerrel járt.

Folytatás következik!

Jelenleg egy sikeres internetes üzlettel foglakozom, nézd meg a videót, és dönts te is!

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük