Hibák amiket elkövettem az MLM üzletépítés során Te vadász vagy, vagy űzött vad?

Hibák amiket elkövettem az MLM üzletépítés során Te vadász vagy, vagy űzött vad?

Azt tanultam nem olyan régen, hogy addig nem leszek sikeres az MLM üzleteimmel, amíg nekem kell vadásznom a jelölteket, vagy is Én vagyok a vadász, nem az űzött vad.

Ez úgy néz ki, hogy nem az MLM cég akarja rám tukmálni az áruját, hanem Én megyek és vásárolom meg ha szükségem van valamire.

Van egy nagyon egyszerű törvényszerűség, amire érdemes mindig emlékezni: az ember mindig megszerzi, amire szüksége van és amit akar, és tesz érte, hogy megkapja… ha akarja.

 

Tehát mind addig amíg nekem kell az emberek után menni az MLM lehetőséggel, addig nem a jelöltem az aki akarja az adott dolgot, hanem Én.

 

Ameddig így ment addig nem volt igazi üzletem, hiszen az üzletbe bemennek azok akiknek szükségük van az üzlet által ajánlott termékre vagy szolgáltatásra.

Ezért jelenleg olyan marketing eszközöket használok, hogy ezentúl nem kell nekem az emberek után menni, és ajánlani nekik az üzlet által ajánlott terméket, szolgáltatást. 

Amióta ezeket a marketing eszközöket használom, azóta jelentősen meg nőtt a feliratkozók és a vásárlások száma.


Használj Te is hatékony marketing eszközöket tedd sikeressé MLM üzletedet!
Indítsd el az automatizált rendszered és dolgozzon helyetted!
Nézd meg, hogy ez a volt alkohol és drogfüggő, hajléktalan srác hogyan lett pénztelenből Top Online Keresővé ezzel a 3 egyszerű, titkos lépéssel.

 

Nézd meg az ingyenes videót!

Kattints a képre!

Comments

comments

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük