Havi bevétel elérése hosszú távra

Én hosszú távra tervezek és olyan havi bevétel elérését vettem célba, ami a jövőben is fennmarad és fenntartható, így felejthetem a könnyű utat.

Én hosszú távra tervezek és olyan havi bevétel elérését vettem célba, ami a jövőben is fennmarad és fenntartható

Havi bevétel

Egy vállalkozás felépítése nehezebb út (legalább is kezdetben), mint alkalmazottként dolgozni. Erre messze menően a legjobb bizonyíték, hogy a világon körül belül az emberek 10%-a vállalkozó és a többi 90% alkalmazottként dolgozik.

Véleményem és tapasztalatom szerint egy MLM üzlet felépítése a nehezebb út, mert olyan dolgokat kell megtennem amire csak a világ 10% képes, és ezt nem lehet csak úgy félvállról csinálni. Egy MLM üzletet nem lehet úgy építeni, mint amikor alkalmazottként végzem a munkámat, úgy, hogy közben minden máson jár az eszem.

Az üzletem teljes koncentrációt igényel mert sikeres akarok lenni benne. Ez a hozzáállás vezet a maradandó sikerhez ”az adok napi 2%-ot a pénzedre” üzletek csak rövid ideig működnek (ha egyáltalán működnek). Az biztos nem olyanoknak való mint Én aki az MLM iparból szeretnék hosszútávon megélni a jövőben.

Automatikus havi bevétel szerzés

Rájöttem nincsen olyan, hogy ”megnyomok egy gombot” és sikeres leszek, ilyesmi nem is létezik a való világban.

Természetesen vannak gyorsabb utak, amikkel éveket spórolhatok, és az egyetlen ”összetevő”, ami felgyorsíthat az MLM sikerhez vezető úton, ez is kifog derülni hamarosan mi az.

Csak követsd a blogom bejegyzéseit.

Iratkozz fel elektronikus folyóiratomra, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésről sem.

 KATTINTS IDE!

 

“Jellemed, a gondolkodás módod és a hiedelmeid határozzák meg alapvetően sikered mértékét.”

T. Harv Eker

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük