Ha nem most akkor mikor Miért Network Marketing

Ha nem most akkor mikor ?

Miért a Network Marketing

A leggyakoribb talán mégis az az életszínvonal, amit a hálózatépítés tud nyújtani. Itt van néhány páratlan előny, amit ez az üzlet nyújtani tud:
✅ kiválaszthatod, hogy kivel dolgozz; ?‍?
✅ kevés befektetésből is el tudod indítani az üzleted;?
✅ otthonról dolgozhatsz ; ?
✅ te választhatod ki, hogy mikor és hány órát dolgozol; ?
✅ új termékeket fedezhetsz fel, melyeket máshol nem találsz meg; ?
✅ élvezheted egy korlátlan jövedelem lehetőségét; ????
✅ és lehetőséged van arra, hogy elérd a sikert, miközben másoknak is megadod az esélyt, hogy sikeresek legyenek.?‍?‍?‍??‍?‍?‍??‍?‍?
Úgy is összegezhetnénk, hogy kitörhetsz a mókuskerékből!

Randy Gage videóját néztem és még inkább kikristályosodott egy jövőkép bennem. A hagyományos kereskedelmet fel fogják váltani olyan üzleti formák, amikről még nem is hallottunk.

Az viszont egészen biztos, hogy az mlm nagyon sokat fog előre törni, ezt Randy Gage is megerősítette, az a kereskedelmi forma, ahol az emberek pénzt nyernek azáltal, hogy vásárolnak és ajánlják egymásnak a termékeket , sokkal stabilabban megállja a helyét, mint a mostani, ahol ugyan ajánlunk lehetőségeket, üzletet, éttermet stb. , azonban nem származik belőle semmi hasznunk .

Amikor egy jó termék, vagy szolgáltatás üzletben felépül hozzád egy nagy struktúra, ahol elégedett vásárlók és üzletépítők vannak, elérted az anyagi függetlenséget anélkül, hogy napi 8 órát robotolnál egy munkahelyen érte.

Ugyanúgy fognak dolgozni az emberek, de mivel kijönnek a pénz hiánya miatti szorításból, azt fogják csinálni , amit szeretnek, lesz pénzünk utazni, erősödik a gazdaság, a vállalkozások is megerősödnek, lesz pénz, stabilizálódik a gazdaság. Legyen így, ezért dolgozunk, ez egy globális cél az mlm üzletben.

Ha számodra az ideális munkakörülmény azt jelenti, hogy szabadon oszthatod be a munkaidődet és választhatod meg a munkavégzés helyét, valamint részt vehetsz változatos nemzetközi projektekben akkor próbáld ki magad online szabadúszóként!

Már egy ideje foglalkozom ezzel a kérdéssel!

Ha nem most akkor mikor ?

Nekem pont ez a kérdés jelentett valamiféle fordulópontot, misztikus oknál fogva pont ez talált el úgy, hogy azóta is napjában többször eszembe jut.

Sok helyzetben ez a kérdés lendít tovább, amikor úgy érzem, egy helyben toporgok. Emiatt a kérdés miatt jöttem rá arra, hogy nincs időm teketóriázni és mások elvárásai szerint élni az életem.

Ez a kérdés ugyanis arról szól, hogy úgy akarod-e leélni az életedet, hogy közben folyton azt figyeled, mit várnak tőled mások. Mert az ember ilyen: találgatja, hogy a másik ember mit gondol róla, és miért pont azt gondolja, és hogyan lehetne ezen változtatni.

Ahelyett, hogy ráébrednénk végre, hogy semmi közünk ahhoz, mit gondolnak rólunk mások, és igazából az a csodálatos az életben, hogy ha gondolnak is bármit, úgysem tudják, kik vagyunk igazából, tehát teljesen alaptalanul ítélkeznek fölöttünk.

Ha én nem vagyok magamért, ha én nem képviselem a saját érdekeimet, akkor ki lehetne értem? Ki segíthetne nekem?
Ha csak magamért vagyok, ha csak a saját érdekeimet képviselem, mi vagyok?

Ha nem most, akkor mikor ?

Nincs időnk, hogy elszúrjuk az életünket. Nincs idő arra, hogy ne érezzük jól magunkat a bőrünkben. Nincs idő arra, hogy elpazaroljuk az életet, és feláldozzuk magunkat. Nincs idő, hogy ne most azonnal változtassunk azon, amire van lehetőségünk. ??

Most kezdj el változtatni az életeden!

Comments

comments

Címke , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Visszajelzés:Ne pazarold az életedet álmok nélküli emberekre!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük