Csak egy kis kiegészítő jövedelmet akarok keresni

Csak egy kis kiegészítő jövedelmet akarok keresni az internetes munkával.

2010-ben, amikor elhatároztam, hogy az interneten megpróbálok egy kis kiegészítő jövedelmet keresni, akkor csak annyit szerettem volna, hogy legalább a havi 40.000-50.000 forintom meglegyen. Keresgettem szorgalmasan az a lehetőséget, amivel el tudom érni. Annyi rengeteg lehetőséget találtam, hogy nem tudtam eldönteni melyik lesz az, amelyikkel meg tudom valósítani.

Teljesen ismeretlen emberekkel találkoztam, és nem igazán mertem elkezdeni. Végül aztán beregisztráltam egy termék értékesítő oldalra. Mivel egyáltalán nem tudtam mit, és hogyan kell csinálni, ezért kerestem a leírásokat, hátha abból valamit megtudok. A szponzorom is segített, de nem tudott annyit, hogy megértsem, mivel egyáltalán nem ismertem a rendszert. Még egy ideig foglakoztam vele, de mivel láttam, hogy nem tudok értékesíteni ezért abba hagytam.

Kerestem másik lehetőséget. Találtam is .Itt nem kellett eladni, csak havonta kellett x összeget fizetni, elvégezni a kötelező feladatokat és szépen szaporodott a pénz. Hónapról hónapra növekedett a csapatom és ezzel együtt a pénzem is. Na gondoltam, megtaláltam ami nekem minden hónapban megtermeli azt a kis kiegészítő jövedelmet. Mígnem 9 hónap után egyszer csak vége lett az üzletnek.

Éppen azt a pénzt sikerült kivennem, amit beletettem. Nagy csalódás ért ekkor! Valahogy feldolgoztam az esetet, de rossz tapasztalatok maradtak bennem az internetes munkákkal kapcsolatban. Na, mindegy, mondom csináljuk tovább és kerestem a megfelelő üzleti lehetőséget.

Közben sokat tanultam minden üzletben. Az első amit megtanultam, hogy legyenek céljaim. Azok voltak is és vannak is de, hogy lehet azt megvalósítani mikor minden internetes üzlettel azt ígérik, hogy sikeres leszel és a végén semmi siker nincs. Ráadásul nemhogy én nem kerestem pénzt, az én pénzem veszett el.

Minden álmom egy farm és amíg nem lesz meg, addig abba nem hagyom az internetes munka keresét. Mert a jelenlegi állás szerint máshonna nem lehet megteremteni a pénzt rá. Pedig már megfordult a felyemben, hogy nem csinálom tovább. Ilyenkor vettem egy nagy levegőt, és újult erővel csináltam és csinálom tovább. Biztos voltam benne, hogy létezik olyan üzleti rendszer az inteneten, amivel meg tud valósulni az álmom, egyben a célom is. Még egy pár üzletbe beléptem, de ott sem értem el a hőn áhított sikert, és vele együtt a kiegészítő jövedelmet.

Nem olyan régen rátaláltam egy üzletre, ahol azt írták, nem lehetőség hanem megoldás. Na, ekkor regisztráltam ebbe az üzletbe.

Valójában még nem valósult meg a farm de most legalább jó úton járok. Egy olyan rendszerbe léptem be, ahol minden segítséget megkapok a sikerem eléréséhez, csak meg kell tanulnom, és alkalmaznom kell. Már használom a rendszert és minden várakozásomat felülmúlja. Teljesen automatán működik. Most jövök rá, ahogy ezeket az anyagokat olvasom, és nézem a videókat miért nem voltam eddig sikeres. Azért nem voltam eddig sikeres, mert nem megfelelő eszközöket, és nem megfelelően alkalmaztam.

Arról nem is beszélve, hogy csekély összegért lehet hozzájutni. Befizettem a nevetségesen alacsony összeget, és már kezdtem is. Elkészítettem a blogomat, beállítottam rajta az értékesítési tölcsért, és láss csodát, működik. Még én is meglepődtem, de tényleg működik. Olyan esetekben kapok pénzt amikor nem is vagyok számítógép közelben.

Például a minap, otthonom szépítgetésével töltöttem az időt lenyírtam a sövényt. Ez kb 3 órába tellett, mert elég hosszú sövényünk van. Nagyon szépre sikerült a sövény nyírás, és egy kicsit kint leültünk a párommal, gyönyörködtünk benne. Ezután mondom neki, bemegyek és foglakozok kicsit az internetes üzletemmel.

Bemegyek megnyitom a levelezőmet, és látom, van egy személy aki befizette a nevetségesen alacsony összeget. Olyan boldog voltam, el sem tudom mondani! De nem azért voltam boldog mert befizette, hanem azért mert tudtam, hogy nála is működni fog, ha a leírtakat alkalmazza. Mára már bebizonyosodott, neki is működik.

Amennyiben Te is szeretnél egy automatizált redszerrel jövedelmet szerezni, kattints az alábbi képre!

Többet szeretnél megtudni a rendszerről? Kattints az alábbi képre!

Megtudom innen!

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük