Blogolással lehet pénzt keresni a leghatékonyabban

Blogolással lehet pénzt keresni a leghatékonyabban

Keress pénzt blogolással

Mit kell tenned, hogy blogolással pénzt keress?
A válasz nagyon egyszerű blogolni kell.
Azért ettől egy kicsit összetettebb a dolog.

Blogolással lehet pénzt keresni

Először is rendelkezned kell egy blog felülettel amin keresztül ugye kommunikálsz a célközönségeddel. Van jó pár ingyenesen használható blog felület mint pl: a blogspot ami ugye a google tulajdona. Az ingyenes blog felületeket is lehet használni ha nem pénzt akarsz keresni a blogoddal.

Viszont ha pénzt szeretnél keresni akkor nem ajánlom az ingyenes blog felületeket mert benne van a szabályzatba is, hogy üzleti célra nem használható. Én is megpróbáltam blogolni a blogspoton és rövid időn belül le is tiltott letörölték az összes tartalmat. Annyi volt a szerencsém, hogy még nem volt rajta nagy mennyiségű tartalom így nem sokat veszítettem vele.

Azóta egy jól működő fizetős blogot használok az Empower Network kalatú blog platformját és saját bérelt tárhelyen elhelyezett wordpress blogot is üzemeltetek. Ezért mindenképpen azt ajánlom, hogy fizetős blogot használj. Az egyszerűbb megoldás, hogy ha az empower Network-töl bérelsz egy kész blogot ami megfizethető áron elérhető. Könnyű kezelhetősége miatt a kezdő blogolók is könnyedén beállítják.

Itt tudod megrendelni az Empower Network kalatú blog felületét.

Itt láthatod az egyik blog felületet >>> http://buildingabrandonline.com/onlinesikeruzlet/

Hasonlót készíthetsz te is.

Amikor már meg van a blog felületed akkor jöhet a blogolás. Célszerű naponta blogot írni de egy héten legalább 5 napon. A blogolás lényege az, hogy minél több blog bejegyzést írjunk. Minél több bejegyzésünk lesz a blogunkon annál könnyebben találnak ránk a keresőkben. Egy idő után ugye ez megszaporodik és egyre előrébb kerülhetünk a keresőkben.

Blogolással lehet pénzt keresni

Miről blogoljunk?

Ezt meghatározni nem egyszerű mert bármiről lehet blogolni. Azt azért figyelembe kell venni, hogy mit akarunk publikálni a blogolásunkkal. Mert ugye egy termék esetében a termékről, annak előnyeiről, saját tapasztalatokról lehet blogolni.
Ebben az esetben azok az emberek fogják megtalálni a blogunkat akiknek az a termék amiről blogolunk a segítségükre lehet. Például írunk egy blogbejegyzést olyan címmel, hogy egészséges kávé, ez lesz a kulcs szavunk. Meg írjuk a bejegyzést és ha valaki a keresőbe beírja egészséges kávé akkor erre a kulcsszóra megjelenhet a mi blogunk a keresőkben, akár az első oldalon is.

Több lehetőség van terméket értékesíteni. Vagy van egy saját terméked vagy csatlakozol egy partnerprogramhoz és onnan kapsz jutalékot az értékesített termékek után.

Ha saját terméked van akkor a blogodon ismerteted meg az emberekkel és ott tudnak vásárolni is. Ha partnerprogramon keresztül értékesítesz akkor olyan blogot csinálsz ahol a termékekről leírást teszel közzé és a blogról átirányítod a partnerprogram vásárlói felületére.
Amikor átirányítottad a látogatódat akkor már tud vásárolni és te megkapod a jutalékot a vásárlás után.

Ha az online jövedelem szerzésről blogolunk akkor azok az emberek fogják megtalálni a blogunkat akik online jövedelmet szeretnének.

Blogolással lehet pénzt keresni

Tehát egy a lényeg arról blogoljunk amit magunk is csinálunk alkalmazunk, mert ez határozza meg hogy kik fogják megtalálni a blogunkat.
Azt tudni kell azért, hogy ez egy folyamat és amikor megírtuk az első bejegyzésünket akkor nagy valószínűséggel még nem fogunk a google első oldalán megjelenni, bár volt már rá példa.
Tehát a feladatunk az, hogy minden nap írjunk a blogunkra egy blogbejegyzést de hetente legalább öt alkalommal.

Amennyiben több információra van szükséged iratkozz fel információs sorozatomra és tudj meg többet róla.

[grwebform url=”http://app.getresponse.com/view_webform.js?wid=10066205&u=5N8j” css=”on”/]

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük