AZ ÉN HAZÁM AZ ÉN HÁZAM NEM ELADÓ ! MI AZ ALKOTMÁNY?

AZ ÉN HAZÁM AZ ÉN HÁZAM NEM ELADÓ ! MI AZ ALKOTMÁNY?

Hazánkban HÁBORÚ van a NEMZETünk ellen amit a bankárok és az őket ki szolgáló politikusok kényszerítenek a MAGYAR NÉPRE ! 1,5 millió családot fenyeget a család barát kormány aljas büntette = 4,5 millió Magyar embertől rabolják el az otthonát…. akiket ez az aljas …Hazaáruló bábkormány fondorlatos szándékkal csalással az utcára kényszerít ! Ehhez mutyiba galád emberellenes törvényeket kreálnak !

A bankárokkal nemi életet élnek ezek a NÉPIRTÓ politikusok…
Ők azok akik a Magyar népet elárulták ,eladták !
Törvénytelenségek garmadával provokálják a lakosságot a korrupt csaló politikusok ! Eladták a

HAZÁNKAT …Minket az Életünket !

Az új világrendnek a betelepülőknek ezeknek a hazátlan honfoglalóknak a mi otthonunkat a mi Hazánkat !
Az utcára kitett karhatalommal kizavart a jogtalanul kilakoltatott családokat börtönbe tenné ez a HAZA ÁRULÓ báb kormány !
Ugye tudod ha utcára kerülsz 8 hónapod van még hátra ! Vissza fordíthatatlan folyamat egyenesen a halálba ! Ők ezt nagyon is jól tudják ! Ez a NÉPIRTÁS része !

A gyermeked elveszik és nevelő otthonba teszik ,téged meg a temetőbe ! A híd alatt az utcán maximum..pár hónapig bírod,talán…mert a tisztátlanságba az embertelen körülményekbe , bele betegszel és rövid idő alatt bele halsz !
Ez a céljuk ! Igy épitik az uj világrendet HAZÁNKBAN !
Ezek a sátán fattyai akik kormánynak képzelik magukat polgárháborúba kényszeritik a MAGYAR NÉPET !

Akkor majd ..Jöhet a Kijárási tilalom , a terror, mindenkit a stadionokba zárnának mint Chilében ! Csak ezért fontos nekik a sok stadion 100 számra ! Ezért provokálnak …mindenkit..mindennel !
Elveszik…megtiltják..büntetnek..fenyegetnek ..adót emelnek ..árakat emelnek ..kereseted csökkentik ..nincs beteg ellátás… .nincs egészségügy .nincs kórház… nincs nyugdíj.de 72 éves nyugdij korhatár…addig biztos bele halsz ..nincs otthonod. se életed …. nincs történelmed se HAZÁD !
Egy dolog biztos ….A puccsista politikusok leg nagyobb rémálma az érvényes ALKOTMÁNY !

A…. MAGYAR KÖZTÁRSASÁG !

Tudjuk mire játszanak.. tudjuk.. hogy menyire fosnak.fegyverkeznek a bankok a parlament a kormányőrség…? Azt.. tudjuk,,hogy az égiek mi velünk vannak… nem a sátánnal !
Az emberi jogainknak ez a biztosítéka a Történelmi Szent Korona értékrend hordozója !
Már mindenki tudja…látja..! Az érvénytelen tákolmányt az Alaptörvényt 190 puccsista politikus törvényeinket jogainkat sárba taposva próbálja életre kelteni ezt a kamu céget… !

Nekünk jogunk és kötelességünk helyre állítani az ALKOTMÁNYT amely folyamatosan érvényben van !
Véráldozat nélkül az egyetlen út ….a megoldás az uj világrend szolgálói a puccsisták ellen … MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYA !

 

https://youtu.be/Bv7CeBhwTVQ

Forrás>>>

Comments

comments

Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Visszajelzés:GONDOLKOZZUNK ! HÁBORÚ VAN ! - Hári Antal oldala

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük